Работно време

Понеделник-Недела(08:00-23:00ч)

+389 43 231 473

Oрганизациона структура

  • Директор
  • Доктори
  • Служби

Биографија на Д-р Димитар Стровјановски

Д-р Димитар Стровјаноски е роден на 7 Декември 1960 год. во Велес од родители медицинари, мајка Злата, виша медицинска сестра и татко Стефан, доктор на медицински науки, инфекторлог.
Основно и средно образование завршува во Велес со одличен успех, додека високото образование на Медицинскиот Факултет во Скопје, во 1985 година. Работното искуство го започнува во итната медицинска помош како лекар-теренец, потоа работи како „фабрички“ лекар, додека од 1988 година започнува со специјализација по урологија.

Спец.Др.

Весна Неделкова

Спец.Др.

Верица Јуртиева

Спец.Др.

Весна Чадиева

Спец.Др.

Владиславка Христова  • Лабараторија
  • Очни болести
  • Инфективно одделение